Česta pitanja

Pravila boravka u našim smještajima

Prilikom boravka u nekom od naših smještaja pravila naše kuće nalažu da čuvate namještaj i uređaje u samom smještaju. Ukoliko sami prouzrokujete štetu tokom boravka u stanu, dužni ste da štetu nadoknadite novčano.

Šta je dozvoljeno raditi dok se nalazite u apartmanima?

 • Ne smije se remetiti javni red i mir od 14 – 17h i od 22 – 09h.
 • Pušenje je dozvoljeno u onom smještaju u kojem to nije izričito zabranjeno.
 • Naši gosti takođe mogu primati goste prilikom smještaja u stanu, ukoliko i oni poštuju pravila naše kuće.

Check IN i Check OUT

Naši smještaji se izdaju na jedan ili više dana. Ulazak u smještaj na dan dolaska je do 14h dok je apartman potrebno napustiti poslednjeg dana boravka do 12h, ukoliko Check IN i Check OUT nisu definisani u opisu samog smještaja.

Gosti su dužni da svoje stvari nose sa sobom.

U dogovoru sa vlasnikom je moguće pomjeranje termina ulaska i napuštanje smještaja ukoliko to situacija dozvoljava.

smjestaj-banjaluka.com imaju pravo da prilikom kršenja pravila kućnog reda otkažu smještaj apartmana gostu bez prava na povrat novca.

Kako rezervisati smještaj?

Potrudili smo se da putem pretrage na našem sajtu lako dođete do željenog smještaja za izdavanje. U bazi imamo različite vrste stanova, kuća, soba i vikendica kako bismo zadovoljili potrebe boravka naših gostiju:

 • Svih struktura: studio apartmani, jednosobni, dvosobni, trosobni, četvorosobni i petosobni apartmani.
 • Na svim lokacijama: Banja Luka Centar, Borik, Mejdan-Obilićevo, Rosulje, Starčevica, Petrićevac i ostale lokacije.
 • Lux smještaj: apartmani sa djakuzijem i spa apartmani.
 • kvalitetno opremljene stanove za smještaj.

Samo je potrebno da tačno popunite naš obrazac za rezervaciju smještaja sa svim traženim podacima i proslijedite nam zahtev za izdavanje smještaja. Obrazac možete popuniti na stranici smjestaj-banjaluka.com.

Forma
Forma za rezervaciju smještaja.

Potvrdu rezervacije Vašeg izabranog smještaja dobićete putem mejla ili ćete biti kontaktirani telefonskim pozivom. Takođe, Vi nas možete kontaktirati i putem mejla kontakt@smjestaj-banjaluka.com kao i pozivom na broj telefona 065/000-174

Za sve nedoumice i dodatna pitanja u vezi sa izdavanjem smještaja budite slobodni da nas kontaktirate.

Kako platiti boravak - Smještaj u apartmanu?

Plaćanje smještaja se može izvršiti:

 • Novcem, lično nakon preuzimanja ključeva na dan dolaska u apartman
 • Karticom, dostupno je za neke apartmane.
 • Virmanski - preko računa firme, dostupno je za neke apartmane.

Plaćanje smještaja možete izvršiti u evrima ili konvertibilnim markama.

Ukoliko je u pitanju duži zakup ili ranija rezervacija, potrebno je da uplatite avans u iznosu 30-50% od ukupne cijene zakupa nakon rezervacije prije dolaska. Avansno plaćanje smještaja možete izvršiti u:

 • Gotovini
 • Putem bankovnih računa
 • Kreditnim karticama
 • Gotovini
 • Poštanskim uputnicama za građane BiH
 • Putem Western Uniona
 • Kao i preko PAY PAL servisa

Troškove transakcije snosi uplatilac (gost).

Cijene smještaja za izdavanje - Rentiranje

smjestaj-banjaluka.com u ponudi ima prije svega povoljan - jeftin, kvalitetan smještaj, dobro opremljen dnevni najam prilagođen potrebama naših gostiju.

U toku raznih događaja i manifestacija cijene su nam uvijek jeftinije u odnosu na hotele, hostele, a po usluzi, udobnosti i kvalitetu smještaja uvijek na najvišem nivou.

Cijene dnevnog boravka su prikazane pojedinačno za svaki smještaj. Za više informacija o cijenama pogledajte ponudu naših smještaja.

U toku Novogodišnjih praznika cijene smještaja su veće.

Dolazak u smještaj i napuštanje smještaja

Vaš dolazak u smještaj upotpuniće naš ljubazni agent kako bi Vas lijepo ugostio i predao ključeve smještaja.

Vaš dolazak nam morate najaviti najmanje 24h ranije, kako bi Vas naš agent dočekao. Tačno vrijeme ulaska u stan ćete utvrditi sa našim agentom prilikom rezervacije smještaja.

Vrijeme napuštanja iznajmljenog stana je 12h zadnjeg dana boravka u smještaju, a ukoliko postoji mogućnost kasnijeg izlaska, mi ćemo Vam izaći u susret.

Naš agent će Vas naravno i ispratiti prilikom odlaska iz apartmana, kao što Vas je i dočekao.

Osiguranje

smjestaj-banjaluka.com ne pokriva osiguranje tokom Vašeg smještaja u apartmanu.

Kako produžiti ili skratiti boravak?

Produženje boravka je moguće ukoliko je smještaj slobodan. Ukoliko je taj isti smještaj već iznajmljen, potrudićemo se da Vam nađemo drugi smještaj u nekom od naših stanova. Kontaktirajte nas putem kontakt forme ukoliko želite da produžite svoj boravak.

Skraćenje boravka je moguće, a u tom slučaju nismo dužni da Vam vratimo naplaćeni iznos za najam smještaja.

Privatnost gostiju za vrijeme boravka u smještaju

Obavezujemo se u čuvanju privatnosti naših gostiju, smjestaj-banjaluka.com imaju zakonsku obavezu čuvanja Vaših ličnih podataka i podataka o boravku u smještaju. Takođe smo obavezni Vaše podatke dati policiji i turističkoj organizaciji grada Beograda, radi obračuna boravišne takse.

Uslovi otkazivanja smještaja

Molimo Vas da otkazivanje izvršite putem telefonskog poziva neposredno čim odlučite ranije napustiti smještaj. Plaćeni iznos smještaju nismo dužni vratiti, ukoliko ugovorom nije drugačije dogovoreno.

Ukoliko smjestaj-banjaluka.com zbog nepredviđenih okolnosti mora otkazati Vašu rezervaciju stana, ponudićemo Vam zamjenski smještaj ili vratiti Vaš novac.

Pravne obaveze gostiju

Pravna i fizička lica koja vrše rezervaciju smještaja za dnevni najam odgovorna su za tačnost svih potrebnih podataka o osobama koje će boraviti u smještaju. Pravna i fizička lica koja potvrđuju rezervaciju stana, time potvrđuju sva pravila uslova korišćenja kao i sve obaveze koje iz njih proizilaze.

smjestaj-banjaluka.com nije odgovoran za štetu nastalu korišćenjem smještaja, za štetu nastalu od prirodnih nepogoda i izričito se odriču od odgovornosti za bilo kakva kriminalna i nezakonita dela, koja bi počinili korisnici smještaja u toku boravka u stanu. U slučaju spora nadležan je sud u Banjaluci.